CATALO is dé catalogusapp voor al je producten

Features

Je eigen huisstijl

Herkenbaar in je eigen stijl

 

Catalo is volledig in lijn met jouw huisstijl. We houden rekening met de juiste kleuren, logo’s en lettertypes en gaan aan de slag. Samen met jou kijken we of het resultaat van de eerste Catalo versie naar wens is, of het vriendelijk overkomt en of het functioneel is.

Gratis nieuwe features

Altijd de nieuwste mogelijkheden

 

Met Catalo kun je je klanten altijd en overal op een gebruiksvriendelijke en eigentijdse manier op de hoogte brengen van je aanbod en acties. Een innovatieve app, waar je als bedrijf mee voorop loopt. Dat willen we graag zo houden, daarom ontwikkelen we de techniek achter onze apps door.  Of het nu gaat over de snelheid, gebruiksvriendelijkheid of toepasbaarheid in combinatie met nieuwe mobiele apparaten. Wij zorgen ervoor dat je steeds over de nieuwste mogelijkheden beschikt. Gratis.

Een up-to-date catalogus

Met een actueel assortiment

 

Heb je nieuwe producten of assortimentswijzigingen? Dan worden deze uiteraard ook zichtbaar in je Catalo. Updates verstuur je simpelweg naar Wizzbit en wij zorgen voor de rest. Standaard wordt Catalo door ons ieder kwartaal geüpdatet. Maar tegen meerprijs kan vaker natuurlijk ook.
Wisselt je assortiment vaak of wil je je klanten sneller op de hoogte brengen? Dan is de Catalo Real-Time app de beste oplossing. Je vindt deze mogelijkheden terug in Catalo 3.

Pakketten

Catalo 5
Catalo 20
Catalo Onbeperkt

Over Ons

Catalo voor IOS, Android en Windows is volledig ontwikkeld door onze programmeurs. Een team no nonsense mannen met passie voor programmeren. In de afgelopen decennia hebben zij vele websites en online shopconcepten voor onze relaties gerealiseerd. Maar mensen en mogelijkheden veranderen. Dit is het tijdperk van ‘altijd’ en ‘overal’, cloudoplossingen, mobiele apparaten én een markt die vraagt om apps. En dus maken we apps. Met net zo veel passie en plezier als waarmee we websites bouwen. Bijna niks is ons te gek, aan iedere vraag is wel een mouw te passen.

Zo hebben we LIVE OV gemaakt, een mobiele app waarmee het Openbaar Vervoer reizigers snel informeert over actuele aankomst- en vertrektijden. Nu investeren we in de bouw van een catalogus platform waarmee bedrijven snel en goedkoop producten in de app-store kunnen aanbieden. En we blijven nieuwsgierig naar het nieuwe…who and what’s next? Daag ons uit! We zien je graag.