Doorgaan naar inhoud

Betalen

Betaalmethodes
Online betaal je veilig en snel met iDeal, Bancontact, Klarna (achteraf betalen), PayPal, CreditCard, Apple Pay, Google Pay, of Overschrijving. Op je afschrift kom je mogelijk onze naam "Catalo", onze bedrijfsnaam "SBD Trading B.V." of de naam van onze betaalverwerker "Shopify Payments / SP" tegen.

Al onze prijzen zijn inclusief BTW. De BTW wordt geheven op basis van het geldige tarief in het land van verzending.

Zakelijk bestellen
Neem contact op met onze zakelijke klantenservice voor een offerte op maat. Je bent het snelst geholpen via email. Mail de gewenste producten, aantallen en contactgegevens naar zakelijk@catalo.nl en wij sturen je zo snel mogelijk een offerte op maat. Uiteraard is het ook mogelijk om direct via de website te bestellen.

Intracommunautaire levering / ICL
Voor zakelijke klanten buiten Nederland die een bestelling wensen te plaatsen is het mogelijk dat wij de BTW verleggen (intracommunautaire levering / ICL). Indien u hiervan gebruik wenst te maken kunt u contact opnemen met onze zakelijke klantenservice via email zakelijk@catalo.nl of via ons contactformulier. Dit is enkel mogelijk voordat de bestelling is geplaatst. Zodra een bestelling is geplaatst kunnen wij hier helaas geen ICL meer van maken.