Doorgaan naar inhoud

Over ons

Over Catalo
Catalo is een Nederlandse webshop met een missie: jouw gebruikerservaring verbeteren. Bij Catalo combineren we onze kennis met de nieuwste technologieën om jou te voorzien van solide en betrouwbare producten voor een scherpe prijs. We streven er voortdurend naar te innoveren om aan de verschillende behoeften van onze klanten te voldoen. Vragen of opmerkingen? Wij staan altijd voor je klaar. Dat is de kracht van Catalo.

Ervaren team
We houden ons al meer dan 10 jaar bezig met het verkopen van prachtige producten.

Product specialisten
Elke product categorie heeft een eigen product specialist. Zo kunnen wij jou altijd de beste service verlenen. Voor én na je aankoop.

Kwaliteit verzekerd
We voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, lokale standaarden en verkopen alleen producten waar wij zelf ook achter staan.

Scherpe prijzen
Je ontvangt altijd producten en services van de beste kwaliteit tegen de beste prijzen.

Duurzaamheid
Natuurlijk streven wij bij Catalo ernaar om aan alle wet- en regelgeving te voldoen. Daarnaast willen we een stap verder gaan wat betreft de veiligheid en kwaliteit van onze producten en het welzijn van onze medewerkers, de samenleving en het milieu. We voelen ons verantwoordelijk om een positieve bijdrage te leveren. Zo investeren wij bijvoorbeeld in de duurzaamheid van ons bedrijf en het milieu. Zo versturen wij bestellingen op de meest milieu bewuste manier, maken wij gebruik van zonnepanelen en is ons volledige bedrijfspand gasloos.

Merken
Op Catalo vind je tussen het aanbod verschillende soorten merken. Bij Catalo shop je onder andere de merken Strex, Adwa, Royala, Bestron, Hi-Tech en meer.

Onderneming
Catalo is onderdeel van SBD Trading B.V. geregistreerd onder KvK nummer 77137701 en gevestigd aan de Van der Landeweg 7, 7418HG Deventer.